fredag, oktober 10, 2008

Trening 1.uke etter NM

Det har vært deilig å trene litt hardere igjen. Merker at viljen til å forbedre fysikken er veldig sterk akkurat nå. Regner med at det vil gå i bølger de neste månedene men drivkraften er god, forbedring av siste plassen i NM. Har selvfølgelig fått tilbakemelding på at jeg burde fortsette i fitness for det er der jeg hører hjemme. Tiden får vise hva neste satsing blir. Det kan være allerede til våren og fitness eller om 2år og CBB.

Vekten pr i dag tidlig lå på 90.5kg, 3kg mer enn hva jeg veide inn på. Dette må være ny rekord for min del. Tidligere har det blitt både 10 og 12kg i løpet av første 10 dagene.

Trente lett gjennom kroppen fra mandag til onsdag og tyngre i går og i dag. Er veldig støl i bena og ryggen akkurat nå.
Litt overkill denne uka har det nok blitt, men du verden så deilig!
Neste uke trår jeg til med en tilpasset versjon av kaliber gyms populære 5x5 program. Er noen av øvelsene jeg år problemer med i forhold til knær og skuldre.

Tren hardt!

Sondre Krogh-Bjerke

tirsdag, oktober 07, 2008

Kommentar til NM 2008 CBB +180

Nå har jeg sett bilder fra forbedømmingen og ser at jeg virkelig må få opp volum på armer, skuldre, rygg og trapz. Bryst og ben holder mål uten tvil. Blir jeg en del skarpere også så til plasseringen bli mye bedre. Nå venter jeg bare spent på å se hvilken plassering det ble. Siste plass er nok ikke langt unna sannheten.

Sondre Krogh-Bjerke