tirsdag, januar 12, 2010

Nytt år! ...igjen...

Hei hvor tiden går dere! Hvordan skal man klare å henge med? Tiden går raskere etter at man har fått barn sies det, og jeg er veldig enig. Nå er dattera mi passert godt vel 2 år og en meter i høyde. Hvor kom den siste halve meteren fra? Doblet høyden på 2 år er ganske radikalt, vekten er tredoblet og vel så det.

Hvordan går det med vekten min da? Tja, 0,1 tonn er vel ikke så feil å si. Slingringsmonnet føles større da enn om man sier ca 100kg. Sitter litt for mye stille akkurat nå og i uka totalt, men TAR MEG TID(det burde flere gjøre) til trening minst tre ganger pr uke. Ikke alltid det blir faste tider, men det gjennomføres. Akkurat nå føler jeg meg forpliktet til å bruke resten av tiden på firma, barn og resten av familien.

"Har du konkurranseplaner for året da Sondre?" Spørsmålet dukker opp med jevne mellomrom. Jeg svarer alltid det samme. Jeg har lyst til å konkurrere i 2010, men er ikke bestemt på det. Blir det konkurranse så blir det nok Athletic Fitness. Ryggen irriterer meg. Ikke plager meg, kun irriterer. Så lenge jeg er i bevegelse eller sitter riktig så er det ingen irriterende smerter/vondter. Merker at det som er av skade/plage i ryggen gir smerter ned i rumpa(piriformis og gluteus medius/minimus). Ryggen i seg selv er ikke vond, den bare skaper vondter andre steder. Det klemmer nok på nervene i ryggsøylen og skaper sammentrekninger i de nevnte musklene og dermed en surhet(melkesyre) og en krampeaktig følelse når de strekkes og trekkes sammen.

Hva skjer så i 2010? Hva er motivasjonen som trekker med seg full innsats hele året?
Akkurat nå er det å sørge for at firmaet går som det skal og sørge for at flere ideèr og prosjekter kommer på banen. Tiden vil vise hva som skjer.