lørdag, juli 17, 2010

Alltid beredt!

Et par dagers tur med familien må forberedes når man er på diett før NM i Athletic Fitness.

Det som er med på bildet er altså,
Ferdigkokt blanding av mathvete, hvit quinoa og byggryn, Tunfisk, chilli paste, tacosaus, nutridan omega strong kapsler, havregryn og kanel ferdig posjonert, ananas i biter, Nutrisport Protein Bombs, Nutrisport 90+ protein i sjokolade og vanilje, Nutrisport Energy Boost 4:1, drikkeflaske, smarshake'ere samt Kre-Alkalyn PRO og CMZ fra All American EFX. Resten får vi ikke plass til her, og kyllingfileten skal holdes frossen inntil vi kjører i morra for å fungere som kjøleelementer noen timer utover dagen. Heldigvis har vi el-kjøleboks som vi kobler til i bilen.

Dagens parkering!!

Bildet sier sitt...

I rute før NM

Tok en test på hvordan den fysiske formen er før NM i Athletic Fitness 2.oktober.

Den fysiske testen er altså 60 sekunder med roing på en Concept 2 romaskin. Målet er å komme lengst mulig på apparatets distansemåler.

Etter at dette minuttet er over er det tillatt med maksimalt 60 sekunders pause før neste test.

Neste og siste test er dips. De fleste som har trent på et treningssenter kjenner denne øvelsen.

Stilte inn roapparatet på 60sek og gjorde klar stoppeklokka på telefonen for å ta pausetiden etter at roing var fullført. Siden dips-stativet er i et annet rom i en etasje ned så får jeg en fin gåtur i pausen og letter melkesyrenedbrytningen. Selv om man ikke bruker samme muskulatur så vil melkesyren spre seg raskt til hele kroppen etter så kort og intensiv roing.

Roing 1 min: 372m
Dips: 27 stk

Dette lover bra for tiden frem mot NM. Øke distansen litt og dips litt i løpet av de neste 9 ukene. Målet er 400m og 40 dips. Den som lever får se :-)