tirsdag, september 15, 2009

Hva skjer med Soje?

Får stadig spørsmål om hva som skjer med Soje og fitness'en. Tenkte det kunne være en grei kanal å få dette ut på....om noen faktisk leser bloggen min da...hehe.

Det var i planene at jeg skulle stille i Athletic Fitness i NM 2009 og det åpne AF-stevnet som skal være under nordisk mesterskap 17.oktober. De planene ble lagt i våres, april/mai, men ting skjer og nå sitter jeg her på kontoret og driver www.ej-shop.no videre i Krogh-Bjerke AS sitt navn. Slik jeg ser for meg konkurranser fremover er dethelt sikkert at jeg kommer til å stille igjen. Lukter selvfølgelig på konkurranser allerede til våren 2010 og evt høsten 2010. Det får imidlertid tiden vise. Trener bra og får resultater på tross av at jeg har en vond rygg som jeg og min naprapat tror skyldes en prolaps. Et bilde burde vært tatt, men det er slik med oss menn at vi ofte drøyer i det lengste fordi det aldri helt passer....

Vekta ligger på ca 98kg i ok vinter-form. (Vinter-form = ikke helt markert akkurat.)

Hva skjer med www.ej-shop.no?

En drøy måneds drift har vi vær igjennom nå og det meste er innkjørt. Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen til gode priser på våre kvalitetsprodukter. Oppskrifter er blitt lagt til og brukerveiledninger for produktene slik vi mener de skal brukes skal legges til i løpet av 1-2 uker. Nye produkter legges til og vi selger selvfølgelig de trofaste varene som vanlig. Ikke glem at www.ej-shop.no har originalen av Kre-Alkalyn! Oppfinnerens eget merke. Alle andre Kre-Alkalyn produkter er lisensierte ut fra originalen eller fake. Det er All American EFX som har BUCHI-testing og en DOPFRI-garanti på sine produkter.

Nutrisport, All American EFX og Danlab er kvalitetsprodusenter som vi fører og som kan vise til labanalyser av troverdig opprinnelse. Enkelte nettbutikker viser til selvkomponerte labanalyser som ikke kan føres tilbake til den enkelte produktserie. Husk at en labanalyse bør ha laboratoriets navn(logo og stempel), signatur fra lab.ansvarlig og hvilket produkt og hvilken serie av produktet som ble testet.

Hos www.ej-shop.no har vi kvalitetsprudukter til lave priser. Vi trenger ikke gi deg VIP-rabatter eller andre store rabatter for at våre priser skal tåle sammenligning med de aller fleste. Ikke vær opptatt av store fiktive prosenter, men HVA DU FAKTISK BETALER.

La deg ikke lede av store ord før du har sjekket bakgrunnen for disse store ordene.